ONTHAREN

Een gladde huid zonder (over)beharing is voor veel dames en heren een vereiste om er verzorgd uit te zien en zich schoon en fris te voelen.

Naast de traditionele wax treatments biedt Schoonheidssalon Elvire ook de mogelijkheid om duurzaam te ontharen. De methode die onze specialiste hiervoor gebruikt is de Constant Multi Puls (CMP) methode. De behandeling met CMP werkt door middel van lichtimpulsen. Deze lichtimpulsen worden via de haar doorgegeven aan de haarwortel, die hierdoor wordt vernietigd. De vernietigde haarwortels produceren hierna geen haren meer. Uit de overgebleven haarwortels kunnen echter nieuwe haren groeien.

Om alle haarwortels te vernietigen is het van belang de CMP behandeling zeven tot twaalf keer te herhalen met een interval van vier tot twaalf weken. Hierna is het behandelde gebied haarvrij.


Vóór en na behandeling

Vóór en na behandeling

Doordat de Constant Multi Puls methode door middel van lichtimpulsen de haren verwijdert zijn er geen bijwerkingen en is de behandeling nagenoeg pijnloos. Elk lichaamsdeel kan met deze methode behandeld worden voor een duurzaam resultaat.

Bij de CMP methode is het mogelijk om per lichaamsgedeelte een losse behandeling te betalen. U betaalt dan één behandeling per keer. U kunt ook gebruik maken van de CMP Card. Bij aanschaf van de CMP Card heeft u zeven behandelingen tegoed per lichaamsdeel. Het tarief van de CMP Card is voordeliger dan zeven losse behandelingen per lichaamsdeel.

Bijvoorbeeld: De bovenlip kost per losse behandeling € 35,00. Als u een zeven ritten CMP Card aanschaft betaalt u € 175,00 voor zeven behandelingen. U bespaart € 70,00. De rug kost per losse behandeling € 220,00. Als u een zeven ritten CMP Card aanschaft betaalt u € 1260,00 voor zeven behandelingen. U bespaart € 280,00.

ACTIES EN NIEUWE PRODUCTEN

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en trends. Ontvang als eerste onze acties in je mailbox. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.